top of page

Змагання «Тато, мама, я - спортивна сім’я»


Для отримання радості від взаємного спілкування дітей і батьків у Старотроянівській ЗОШ І-ІІІ ступенів 7 квітня 2019 року пройшли змагання «Тато, мама, я - спортивна сім’я», яке провів вчитель фізичного виховання Тодоров М.Д..

У змаганнях брали участь сім'ї учнів 1-2 класів (кл.керівники Тодорова Г.І. та Тузла О.І.). Тато та мами спочатку відчули себе «не в своїй тарілці», дивлячись, як енергійно рухаються діти. Але, як співається в дитячій пісеньці, «Тато може, тато може все що завгодно», і тому вони швидко освоїлися. Діти були в захваті, не так часто можна побачити своїх батьків за таким заняттям. А наступні за розминкою веселі спортивні естафети дозволили хлопцям та дівчатам не тільки захоплюватися, але і пишатися своїми батьками. Адже вони опинилися в хорошій спортивній формі: професійно виконували всі одинадцять підготовлених естафет на розвиток швидкості, спритності і координації, показали себе швидкими, спритними, яківміють працювати в команді. У свою чергу мами і тата змогли побачити, що вміють їхні діти. Всі разом вони утворили справжні спортивні команди, серед яких переможених і бути не могло.Учасники підібралися сильні, програвати не хотів ніхто.

По закінченні свята, звичайно, нагородження. Всі учасники були нагороджені дипломами та цінними подарунками.Захід удався на славу! Це був вихідний день, які наші дружні сім'ї провели разом. І кожна дитина обов'язково згадала, який спортивний був тато або яка енергійна була мама. Всі вболівальники та учасники отримали позитивні емоції, заряд бадьорості та оптимізму.

Від учасників і уболівальників були висловлені побажання якомога частіше проводити подібні заходи, які об'єднують дітей і батьків, які роблять наше життя різноманітним та насиченим.

Обіцяємо і надалі проводити такі ігри!


Старотроянівський заклад загальної середньої освіти

bottom of page